Hvad er formålet med Kaspersky VPN Secure Connection

Offentlige Wi-Fi-netværk kan være underbeskyttet, f.eks. hvis et Wi-Fi-netværk bruger en sårbar krypteringsprotokol eller svag adgangskode. Når du foretager internetkøb over usikre Wi-Fi-netværker overføres dine adgangskoder og andre fortrolige data i ikke-krypteret tekst. Hackere kan opsnappe dine fortrolige data, såsom dit kreditkortnummer, og få adgang til dine penge.

Når du opretter forbindelse til et Wi-Fi-netværk, kontrollerer Kaspersky VPN Secure Connection sikkerheden på netværket. Hvis Wi-Fi-netværket ikke er sikkert, beder Kaspersky VPN Secure Connection dig om at aktivere en sikker forbindelse via en specielt tildelt server placeret i det område, du angiver. Når VPN er aktiveret, bliver data fra en hjemmeside først modtaget af den tildelte server. Kaspersky VPN Secure Connection sender derefter dataene til din enhed via en krypteret sikker forbindelse.

Kaspersky VPN Secure Connection giver følgende fordele:

Kaspersky VPN Secure Connection kan også anvendes til andre typer af netværksforbindelser, såsom en lokal internetforbindelse eller USB-modemforbindelse.

Kaspersky VPN Secure Connection beder dig som standard ikke om at aktivere VPN, hvis HTTPS-protokollen bruges til at oprette forbindelse til et websted.

Ændring af din placering, når du besøger bankwebsteder, onlinebutikker, sociale netværk, chats eller e-mailwebsteder, kan udløse bedrageribekæmpningssystemer. Bedrageribekæmpningssystemer er beregnet til at analysere online finansielle transaktioner for tegn på ulovlige transaktioner.